2017-03-19FÉLSZIGET KUPA Mezőnyverseny
 

2017. 1 futam

RENDEZŐ: Somogy Megyei Kerékpáros Szövetség

TÁVOK: rövidtáv: 16, 25 km   hosszútáv: 50, 61, 73, 110 km

HELYSZÍN: Tihanyi-Félsziget

JELLEG: mezőnyverseny

VERSENYKIÍRÁS és NEVEZÉS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

A Félsziget Kupa, az MKSZ hivatalos országúti évadnyitó versenye március 19-én, nem csak az AKESZ által kiírt Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság első fordulója, hanem a Magyar Kupának is. Az idén 5 futamban, 5 távon indulhatnak a különböző korosztályok. Minden kategóriában az 1-3. helyezett éremdíjazásban részesül. A leghosszabb 110 km-es távon indulók (Elite /MKSZ licence-szel/, Elite1 és Elite2 /AKESZ regisztrációval) abszolút legjobbja elnyeri a Félsziget Kupát, és az 1-6. helyezett pénzdíjazásban részesül. INGYENES gyalog- és kerékpáros túrával is készülünk!

2017-04-02KERÉKVÁR-BÉKÁS IDŐFUTAM
 

2017. 2. futam

RENDEZŐ: Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub

TÁVOK: rövid és hosszútáv 18 km

HELYSZÍN: Szentendrei-Sziget

JELLEG: időfutam

VERSENYKIÍRÁS és ELŐNEVEZÉS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

A kerékvár-Békás Időfutam, mely idén is a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság 2. futama volt gyönyörű nyárias és csak enyhén szeles idővel várta a Szentendrei-szigeten a közel 350 elő és helyszíni nevező versenyzőt, akik között 23 felsőokatási jogviszonnyal rendelkező versenyző volt, akik a Egyetemisták-Főiskolások Budapest Bajnoki címért versenyeztek idén is férfi és női kategóriában. Az idei év női győztese Szarka Viktória, míg a férfiaknál Mészáros Zoltán (Bakony Bike KE) lett. A kerékvár Kerékpárszervíz támogatásával a dobogósoknak érmek, a korosztályos első helyezettek a kupák az abszolút elsőknek mezek kerültek átadásra a támogatóink, a Dr. Kelen és a Nutrixxion ajándékai mellett. A Fővárosi Önkormányzat támogatásával idén is az első 100 nevező emblémázott technikai pólót is hazavihetett.

----

2017. április 2-án kerékpáros klubunk már 30. alkalommal várja a kerékpárosokat a Szentendrei-szigetre, a kerékvár-BÉKÁS Időfutamra. A táv a szokásos 18 kilométer, melyet 9 férfi és 6 női korcsoportban lehet teljesíteni. A Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság 2. futama egyben a Budapesti Egyetemi Bajnokság versenye is, ahol a hallgatói jogviszonnyal rendelkező női és férfi kerékpárosok MTB és országúti kerékpár kategóriában lesznek értékelve.
Az előnevezésre weblapunkon - www.bvkk.hu - 2017. március 13-26 között és 2 alkalommal klubhelyiségünkben lesz lehetőség, ezt követően már csak a helyszínen lehet majd nevezni.

2017-04-09STOP CUKRÁSZDA Időfutam
 

2017. 3. futam

TÁVOK: rövid táv: 15 km;  hosszútáv: 30 km

HELYSZÍN: Tarján

JELLEG: időfutam

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

Ismét jókora amatőr kerékpáros mezőny készülődött a Bajnai Sportcentrumban, a 27. STOP-CUKRÁSZDA IDŐFUTAM kerékpáros versenyre. Az időjárás derűs, napsütéses volt az amatőr országúti és MTB kerékpárosok a Gerecse útvonalán. A hazai élmezőny mellett indultak Szlovákiából, ill. az amatőr kerekesek honi legjobbjai is. Mint egy 280 amatőr kerékpáros indult a 25km és a 15 km-es távon. Napos időben rajtoltak egyenkénti indítással, Héregnél, és Tarjánnál volt a fordító. A héregi szerpentin megmászása oda-vissza nehéz erőpróba elé állította az indulókat. Szerencsére nem történt komoly baleset. Köszönet Stop és a Hangulat Cukrászdának, Bajna Község Önkormányzatának, Tatabányai Polgárőröknek, hogy a rendezvény sikeres lebonyolításában közreműködtek.

-----

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub 2017. április 09.-án vasárnap országúti időfutam kerékpárversenyt rendez 25 km és 15 km - es távon. Rajt 10 órakor a Bajnai sportpályától Bajnáig és vissza. 24 korcsoportban kerülnek értékelésre az indulók, MTB- vel indulóknak külön 4 kategória, a mozgáskorlátozott és fogyatékkal élők részére. Nevezni a Bajnán a focipálya öltözőben lehet a helyszínen 08.00-tól 12.00. óráig. Az I-III. helyezettek érmet, kupát vehetnek át. 
A versenyen saját elhatározásából bárki elindulhat. Fejvédő használata kötelező !

2017-04-30PÉTI NAGYDÍJ Időfutam
 

2017. 4. futam

RENDEZŐ:  Bakony Bike KE

TÁVOK: rövidtáv és hosszútáv: 21 km

HELYSZÍN: Pétfürdő

JELLEG: időfutam

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

Mindenkit szeretettel várunk Pétfürdőre az április 30-án megrendezésre kerülő XVII. Péti Nagydíjra, amely a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság 4. futama. Most már hagyományos nevezési helyszínen a Horváth István Általános Iskola, és a 21 kilométeres útvonalon zajlik. Kategóriánkénti első három helyezett kupa díjazásban részesül. A tavalyi erős szelet elűztük, és a verseny után május 1-i pihenőnap is jó tesz a fáradt izmok regenerálására.

2017-05-07KÍNOK KÍNJA Mezőnyverseny
 

2017. 5. futam

RENDEZŐ:  Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület

TÁVOK: rövidtáv: 6 km   hosszútáv: 114 km

HELYSZÍN: Esztergom

JELLEG: mezőnyverseny

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára   -   beharangozó video

EREDMÉNYEK:   tovább

2017.05.07.-én megrendezésre került Esztergomban a XV. Kínok Kínja kerékpáros mezőnyverseny. A versenyre 285 előnevezett, és 47 helyszíni nevezés érkezett. A verseny kellemes tavaszias felhős időben zajlott, a kezdeti nehézségek után komolyabb baleset nélkül lezajlott.A hosszú táv a városon belüli lassú rajtot követően vette célba Dobogókőt, majd Csobánka, Pilis vörösvár Pilisszántó érintésével két kört tekerve tértek vissza Dobogókőn keresztül Esztergomba. A verseny a hosszú távon Peák Barnabás (Konten-DKSI) 2:40:43 idővel nyerte a férfiak között. dr Al Saida Leila 3:10:54 idővel lett a nőknél a legjobb.

----

Izgalmas, küzdelmekkel teli versenyre vágysz? Immár XV. alkalommal kerül megrendezésre a Kínok Kínja kerékpáros mezőnyverseny. Idén is versenyközpontnak a város legpatinásabb helyét választottuk, az esztergomi Bazilikát. A már jól megszokott, hagyományos útvonalon várnak Rád a kihívások, rövid és hosszú távon egyaránt. Ha eljössz, biztos lehetsz benne, hogy nem könnyű, laza verseny vár, de a terep és a látvány minden „kínért” kárpótol. Nevezés előzetesen 2017.04.30-ig, a helyszínen 8-945 között. A név kötelez! Készülj, hogy a legjobbat hozd ki magadból! Mi várunk!

2017-06-11TOUR de GYÖMRŐ Mezőnyverseny
 

2017. 6. futam

RENDEZŐ: Giant-Gyömrő Kerékpáros Sport Club

TÁVOK: rövidtáv: 30 km   hosszútáv: 80 km

HELYSZÍN: Gyömrő

JELLEG: mezőnyverseny

VERSENYKIÍRÁS és NEVEZÉS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

iant-Gyömrő Kerékpáros Sport Club Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a Tour de Gyömrő kerékpáros  családi sportnap.  A rendezvényem 6 futamban és egy idén negyedik ízben indításra kerülő Teljesítménytúra kategóriában is indulhatnak a résztvevők. Itt mindenki megtalálhatja magának legjobban megfelelő kategóriát. A 35 kategóriát magában foglaló egész napos családi és sportnap valamint ezen a napon kerül megrendezésre a 2017 évi Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság   6. futama a Tour de Gyömrő Mezőnyverseny.  Gyere el családoddal barátaiddal.  „Bringázz és wellnessre fel”.

2017-07-09TURUL KUPA Mezőnyverseny
 

2017. 7. futam

RENDEZŐ: Tatabányi Kerékpáros és Triatlon Klub

TÁVOK: rövid táv: 30 km  hosszútáv 100 km

HELYSZÍN: Tatabánya

JELLEG: mezőnyverseny

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

A Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub 2017. április 09.-án vasárnap országúti időfutam kerékpárversenyt rendez 25 km és 15 km - es távon. Rajt 10 órakor a Bajnai sportpályától Bajnáig és vissza. 24 korcsoportban kerülnek értékelésre az indulók, MTB- vel indulóknak külön 4 kategória, a mozgáskorlátozott és fogyatékkal élők részére. Nevezni a Bajnán a focipálya öltözőben lehet a helyszínen 08.00-tól 12.00. óráig. Az I-III. helyezettek érmet, kupát vehetnek át. A versenyen saját elhatározásából bárki elindulhat. Fejvédő használata kötelező!

2017-08-13BRIGETIO Országúti Mezőnyverseny
 

2017. 8. futam

RENDEZŐ: Brigetio Kerékpáros Egyesület

TÁVOK: rövid táv: 42 km  hosszútáv 92 km

HELYSZÍN: Komárom

JELLEG: mezőnyverseny

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

2017-09-03PILIS KUPA I. forduló Hegyi Időfutam
 

2017. 9. futam

RENDEZŐ:  Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület

TÁVOK: rövidtáv és hosszútáv: 26 km

HELYSZÍN: Esztergom

JELLEG: időfutam

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

2017-09-24PILIS KUPA II. forduló Hegyi Időfutam
 

2017. 10. futam

RENDEZŐ:  Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület

TÁVOK: rövidtáv és hosszútáv: 14 km

HELYSZÍN: Esztergom

JELLEG: időfutam

VERSENYKIÍRÁS: tovább a verseny oldalára

EREDMÉNYEK:   tovább

2017-09-242017. évi EREDMÉNYHÍRDETÉS
 

HELYSZÍN: Esztergom

IDŐPONT: 15:00 (várhatóan)

EREDMÉNYEK:   tovább